landhuis-berkenrode

Hoort uw hart bij gamen, maar bent u diezelfde beu? Verfraai uw dag met het swanki-spel free spins no deposit. Een heldere animatie en aangenaam geluid maken uw dag in ieder geval goed. Game is geschikt voor laptop, pc thuis of mobiel apparaat: zowel de reguliere als de mobiele versie van de site zijn beschikbaar. Maar als je iets anders wilt, kan ik je opvrolijken. Heldere, grappige, winstgevende en gevarieerde spellen wachten al op gokkers op de site. Het is de hoogste tijd om niet alleen het spel te veroveren en van het proces te genieten, maar ook al je opwinding en vindingrijkheid te gebruiken om het winnende spel te voltooien. Ik verzeker je dat je niet alleen een geweldige reis zult hebben tijdens het spelen van dit spel, maar dat je ook zult opscheppen over je winst! Speel en grijp het moment! Het allerbeste roulette plus online poker over onze website super jackpot. Bezoek om enorme bonussen te krijgen! Landhuis Berkenrode huren – Berkenrode Heemstede

Landhuis Berkenrode huren

Zijkant landhuis Berkenrode

Begane grond van het landhuis uitstekend voor de vestiging van uw bedrijf

Op dit moment is de begane grond verhuurd. Vragen? neem contact met ons op.

De begane grond van het landhuis staat nu te huur als kantoor en is onder andere perfect geschikt voor bedrijven in de financiële sector, juridische sector, makelaardij, praktische geneeskunde, voor agenturen en handelsfirma’s. De locatie van dit prachtige monumentale landgoed bevindt zich goed zichtbaar aan een belangrijke doorgaande weg, op slechts 5 minuten van een intercity NS station (Heemstede-Aerdenhout) en op slechts 20 autominuten van Schiphol. Dit landhuis zorgt voor een authentieke uitstraling, is uniek en biedt rust. Houd je suv spelletjes spelen? Ga naar delaware crazy monkey slots. Im is usually voor jou het beste aanbod!

Meer lezen? Hieronder kunt u de kenmerken van het pand nader bekijken. Daar kunt u ook de plattegrond van de begane grond het landhuis bekijken. De beschrijving van het pand kunt u hieronder lezen. Tot slot kunt u hieronder ook de foto’s van het pand bij de afbeeldingen van het landhuis bekijken.

Landhuis als rijksmonument

Het landhuis is onderdeel van het landgoed en historisch buitenplaats Berkenrode. Het landhuis Berkenrode is een rijksmonument. Het pand is van oorsprong een 18e-eeuws landhuis. Het landhuis is van algemeen belang en heeft een beeldbepalende ligging aan de Herenweg. Een pand met architectuurhistorische waarde. Het is een voorbeeld van een statig huis in neoklassieke stijl van omstreeks 1800, met oudere bouwdelen en interieuronderdelen. Dit alles van belang om het landhuis Berkenrode tot rijksmonument te maken.

Bekende bewoners landhuis Berkenrode

Het landhuis is in 1932 verhuurd aan de familie Bomans. De later zo beroemde schrijver Godfried Bomans vond hier zijn eerste inspiratie. De familie Bouwman, onder wie ook Mies Bouwman kreeg in het huis van de familie Bomans onderdak tijdens de Duitse bezetting. Het landhuis is in 1956 aan zijn oorspronkelijke woonbestemming onttrokken. Sindsdien is het pand in gebruik genomen als kantoor en atelier voor de vervaardiging van handgemaakte luxe handschoenen (Laimböck) e.d. Lees meer over de eigenaren van het landhuis.

Advertenties
Kantoorruimte landhuis Berkenrode met schouw

Beschrijving

Landhuis Berkenrode zorgt voor een authentieke uitstraling, is uniek en biedt rust. De locatie van dit prachtige landgoed bevindt zich goed zichtbaar aan een belangrijke doorgaande weg (N208).

landhuis Berkenrode van bovenaf

Kenmerken

De kenmerken van het landhuis Berkenrode met betrekking tot de begane grond (uitbreiding is mogelijk)

achteraanzicht landhuis Berkenrode

Afbeeldingen landhuis

Landhuis Berkenrode in beeld. Bekijk en ervaar de ruimtelijke sfeer die het landhuis biedt.

2 gedachtes over “Landhuis Berkenrode huren

Reacties zijn gesloten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *